Webdesign

Alentejo Webdesign ontwerpt en bouwt websites sinds 2008. Wij kunnen u uitgebreid vertellen over onze vaardigheden, ervaring en technologieën die we gebruiken, maar houden het graag eenvoudig; We maken gewoon prachtige, goedwerkende en eenvoudig te beheren websites, die ook nog eens lekker betaalbaar zijn!


WordPress Speed Up Service:
Prijs per website: € 100,00

WordPress Speed Up

Alentejo Webdesign biedt een unieke “Snelle website” -service om de laadtijd van je website te optimaliseren en supersnel te maken. Een combinatie van unieke optimalisatievaardigheden en -technologieën stellen ons in staat om je website binnen enkele dagen volledig te optimaliseren. En we garanderen een maximale laadtijd van 2 seconden, nadat wij onze werkzaamheden hebben voltooid. Gebruik onze expertise om uw websitesnelheid te verbeteren. Snelle sites zijn goed voor je ranking in Google!


WordPress Dokter

Alentejo Webdesign lost alle WordPress-problemen snel en vakkundig op. WordPress kent voor ons geen geheimen. We kunnen elk WordPress-probleem direct identificeren en oplossen. Hoe dit werkt?: Simpel, voor € 35,00 fixen wij uw probleem!. Stop met je zorgen te maken. Laat ons het werk doen. Onze Garantie 100% NIET GOED, GELD TERUG als we het probleem niet kunnen oplossen. Wil je meer informatie, een snelle oplossing of iets anders? Neem direct contact met ons op.

24/7 SUPPORT