Speed Up

Je hebt slechts 3 seconden om indruk te maken op je bezoeker. Verlies ze niet door een trage website.
95% van de klanten wacht niet als een website meer dan 5-6 seconden nodig heeft om te laden!
Jazeker, dat is een groot aantal.
Mensen besteden veel geld aan het bouwen van websites en zelfs nog meer aan marketing om bezoekers te genereren… maar wat gebeurt er wanneer die mensen naar de website komen en de website traag wordt geladen?
Je verliest potentiele klanten.
Langzaam ladende websites kosten klanten.
Maar we hebben een oplossing! Zeg vaarwel tegen je traag ladende website en neem contact met ons op! Onze oplossing verhoogt de laadsnelheid van elke website!


 

Website Optimalisatie

Alentejo Webdesign biedt een unieke “Snelle website” -service om de laadtijd van je website te optimaliseren en supersnel te maken. Een combinatie van unieke optimalisatievaardigheden en -technologieën stellen ons in staat om je website binnen enkele dagen volledig te optimaliseren. En we garanderen een maximale laadtijd van 2 seconden, nadat wij onze werkzaamheden hebben voltooid. Gebruik onze expertise om uw websitesnelheid te verbeteren.

Heeft u genoeg van een trage website? Wacht niet langer en neem contact met ons op!

Onze Garantie

100% NIET GOED, GELD TERUG
Als we de laadtijd van uw website niet kunnen verkorten, wat we ons niet kunnen voorstellen, dan brengen we u helmaal niets in rekening!
BINNEN 48 UUR
Wordt uw website traag geladen? U bent op de juiste plaats. Onze taak is om uw website extreem snel te maken in slechts een paar dagen!
GRATIS SUPPORT
Onze optimalisatie service zorgt ervoor dat uw website supersnel wordt geladen! Zolang uw website online is, helpen wij u uw website optimaal te houden.

Word lid van onze WordPress Speed Club …
Wordpress Speed Optimizing Services
24/7 SUPPORT