Alentejo Webdesign
Alentejo Webdesign

Website Optimalisatie

Speed Up Your Website! De behoefte aan snelheid!

Alentejo Webdesign biedt een unieke "Snelle website" Service om de laadsnelheid van uw website te verbeteren en optimaliseren.. De laadsnelheid van pagina's heeft een directe correlatie met de positie die uw site heeft in de zoekresultaten van zoekmachines. Snellere sites zullen hoger scoren in Google!
Je hebt slechts 3 seconden om indruk te maken op je bezoeker. Verlies ze niet door een trage website. 95% van de klanten wacht niet als een website meer dan 5-6 seconden nodig heeft om te laden!

Jazeker, dat is een groot aantal.
Mensen besteden veel geld aan het bouwen van websites en zelfs nog meer aan marketing om bezoekers te genereren… maar wat gebeurt er wanneer die mensen naar de website komen en de website traag wordt geladen? Je verliest potentiele klanten.

Langzaam ladende websites kosten klanten.
Maar we hebben een oplossing! Zeg vaarwel tegen je traag ladende website en neem contact met ons op! Onze oplossing verhoogt de laadsnelheid van elke website!

Alentejo Webdesign biedt een unieke “Snelle website” -service om de laadtijd van je website te optimaliseren en supersnel te maken. Een combinatie van unieke optimalisatievaardigheden en -technologieën stellen ons in staat om je website binnen enkele dagen volledig te optimaliseren. En we garanderen een maximale laadtijd van 2 seconden, nadat wij onze werkzaamheden hebben voltooid. 

Gebruik onze expertise om uw websitesnelheid te verbeteren.Onze Garantie
100% NIET GOED, GELD TERUG

Als we de laadtijd van uw website niet kunnen verkorten, wat we ons niet kunnen voorstellen, dan brengen we u helmaal niets in rekening!
BINNEN 48 UUR
Wordt uw website traag geladen? U bent op de juiste plaats. Onze taak is om uw website extreem snel te maken in slechts een paar dagen!
GRATIS SUPPORT
Onze optimalisatie service zorgt ervoor dat uw website supersnel wordt geladen! Zolang uw website online is, helpen wij u uw website optimaal te houden.

Meer weten?

Heeft u genoeg van een trage website? Website laadtijd optimalisatie is een specialisme van Alentejo Webdesign en helpt u te voorkomen dat uw bezoekers afhaken. Wacht niet langer en neem contact met ons op! 

Waarom is optimalisatie belangrijk?

Niet alleen voor je bezoekers is het vervelend als je WordPress site traag is maar ook de zoekmachines hechten hier waarde aan. Zoekmachines als Google zullen je belonen met een betere positie wanneer je website snelle laadtijden heeft. Website optimalisatie is dus belangrijk voor je bezoekers en je ranking in zoekmachines.

Word lid van onze WordPress Speed Club…

Wat inbegrepen is in onze Website Optimalisatie Service

Premium Plugins

We installeren & configureren WP Rocket of Swift Performance Pro, Perfmatters, Advanced Scripts op je site , afhankelijk waarmee de beste resultaten en perfomance kan worden geleverd. Plugins worden geleverd met "lifetime" licentie.

Database optimalisatie

In de database kunnen onnodige tabellen in staan wat je website trager doet laden. Door de database schoon te houden is je website sneller, mede door het reduceren van de autoload  data van de database.

Optimalisatie van Afbeeldingen

Afbeeldingen kunnen een enorme belemmering zijn voor de laadtijd van elke pagina binnen uw website. We optimaliseren niet alleen alle huidige afbeeldingen die u heeft, maar zorgen ervoor dat in de toekomst alle afbeeldingen die u aan uw site toevoegt automatisch worden geoptimaliseerd voor snelheid.

Gedetalilleerd Optimalisatie Rapport

U ontvangt een gedetailleerd rapport over de verbeteringen van uw site. Het rapport bevat speedtests van voor en na ons werk, inclusief tips voor nog meer snelheid. Testen gebeurt met GTMetrix Legacy, Lighthouse en Pingdom Tools.

We Value Every Client!

Tell us more about what you want to accomplish. We help you think of possible solutions in an ever-changing digital world. 

info@alentejowebdesign.nl

Made with
in Portugal
crossmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram