Alentejo Webdesign
Alentejo Webdesign

Webdesign & Development

Tell the world. Let People talk about us....!

Alentejo Webdesign bouwt en ontwerpt websites & apps en biedt creatieve betaalbare oplossingen op basis van WordPress. We bouwen mobielvriendelijke en responsive, voor snelheid geoptimaliseerde websites die de beste gebruikerservaring bieden.
Hoewel Alentejo Webdesign is gevestigd in de Alentejo, Portugal, bieden wij onze diensten wereldwijd aan. In de loop der jaren hebben we een loyaal klantenbestand verzameld, niet alleen in de Alentejo, of zelfs in Portugal, maar over de hele wereld.

Alentejo Webdesign ontwerpt en bouwt websites sinds 2008. Wij kunnen u uitgebreid vertellen over onze vaardigheden, ervaring en technologieën die we gebruiken, maar houden het graag eenvoudig; We maken gewoon prachtige, goedwerkende en eenvoudig te beheren websites, die ook nog eens lekker betaalbaar zijn. Alles kan! Wij zijn creatief, een beetje eigenwijs maar vooral heel enthousiast over alles wat we doen

We zijn gespecialiseerd in WordPress en richten ons op het leveren van websites die prachtig zijn ontworpen en gebruiksvriendelijk zijn en een geweldige gebruikerservaring bieden. De meeste van onze websites zijn gebouwd met het beste CMS (Content Management Systeem) ter wereld: WordPress. Het is gemakkelijk te gebruiken en is het populairste CMS ter wereld dat 34% van alle websites aandrijft met een marktaandeel van 60,8% op de CMS-markt.

Een goed uitziende website nodig?
Alentejo Webdesign levert niet alleen een geweldige website, maar geeft ook veel om de beveiliging en prestaties van uw website. We gebruiken geen kant-en-klare oplossingen en we gebruiken geen WordPress-thema's! We zijn overgestapt op een ontwikkeling zonder thema, zodat we unieke ontwerpen kunnen leveren en volledige controle hebben over elk element en elke code van uw website.

De mogelijkheden zijn onbeperkt en we kunnen elk project leveren dat u voor ogen hebt. De code is schoon en zal de prestaties van uw website verbeteren. Google houdt van goed gecodeerde websites die vlot laden op elk apparaat. Wist u dat een goed geoptimaliseerde website beter rankt in Google?


Hosting
Hoogst gewaardeerde hosting voor snelle en betrouwbare websites. Sites worden gehost op snelle SSD-servers. 200% sneller in vergelijking met HDD hosting. 100% Uptime Garantie voor uw websites of software applicaties. 24x7x365 monitoren wij uw website.

SEO 
Elke dag gebruiken miljoenen mensen zoekmachines om producten of diensten te vinden. 90% van die mensen zullen zich beperken tot de resultaten van de eerste pagina´s. Staat uw website bij de beste zoekresultaten? En uw concurrenten? Dat is waarom we hier zijn: om u naar een hoge positie te brengen, waardoor u veel meer bezoekers ontvangt. Onze zoekmachine optimalisatie diensten zijn gebaseerd op jaren van onderzoek en ervaring.

Expert op het gebied van Recreatie, Toerisme en verhuur. 
Alentejo Webdesign is dé online specialist van de reis- en recreatie­branche. Sinds 2008 ontwerpen en ontwikkelen wij websites en online marketingcampagnes voor campings, verhuurbedrijven, vakantieparken, hotels en andere recreatieve en toeristische bedrijven.

Wij zijn

1.

SNEL

Wij nemen uw tijd serieus!

Uw project wordt na akkoord onmiddellijk gestart, zonder enige vertraging. Meer dan 90% van onze projecten zijn in minder dan 14 dagen voltooid.
2.

BETROUWBAAR

We houden ons aan onze beloften!

 We bieden 7 dagen per week telefonische ondersteuning van 09.00 - 21.00 uur en e-mailondersteuning buiten deze tijden. Wij helpen graag.
3.

BEWEZEN

Klanten blijven ons trouw!

En wij aan onze klanten. Met meer dan 12 jaar ervaring kunt u er zeker van zijn dat u in goede handen bent! We doen meer dan alleen websites....

Website Zonder Zorgen

Niet iedereen spreekt in codes. En wij begrijpen dat. Wij gebruiken taal die u begrijpt en onze oplossingen zijn eenvoudig, vriendelijk, makkelijk en effectief. Laat Mensen over ons praten....!

Klant is bij ons nummer 1

Elk bedrijf is uniek en heeft verschillende doelen, zoals het hoort. We leveren uitsluitend maatwerk. Wij bieden klantgericht, unieke en professionele websites.

We Value Every Client!

Tell us more about what you want to accomplish. We help you think of possible solutions in an ever-changing digital world. 

info@alentejowebdesign.nl

Made with
in Portugal
usersbubblerocketcrossmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram