Webdesign

Wij creëren, Wij ontwerpen. Wij denken anders, Wij denken vrij....

Laat het Weten

Webdesign is wat we doen

Alentejo Webdesign heeft zich gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites met een onderscheidende uitstraling. Webdesign is onze core business. Kiest u voor Alentejo Webdesign, dan kiest u voor een ontwerp dat vlekkeloos aansluit op uw huisstijl. Onze websites zijn onderscheidend, snel, overzichtelijk, goed vindbaar in Google en als u dat wilt, eenvoudig zelf te onderhouden. En, niet onbelangrijk, de websites zijn responsive waarmee ze ook functioneren op tablet of smartphone.

WordPress CMS

Alentejo Webdesign’s content management systeem (CMS) van keuze is WordPress. Deze software heeft het grootste marktaandeel van alle open source CMS beschikbaar op dit moment. Er zijn talloze plugins, add-ons en functies die beschikbaar zijn met WordPress – gratis! Ontwikkelen met WordPress stelt ons in staat om klanten complexe oplossingen te bieden voor een lage prijs.

Meertalige Websites

Omdat onze klanten overal gevestigd zijn, en velen van hen zijn afkomstig uit meertalige landen, zoals Portugal, Nederland en Engeland, zijn we vaak gevraagd om meertalige websites te ontwikkelen. Zo vaak, dat Alentejo Webdesign inmiddels gespecialiseerd is in deze materie.

Nieuwsgierig?

Wilt u meer informatie, een vrijblijvende offerte of iets anders? Neem vrijblijvend contact met ons op. Het kost u niets en hopelijk kunnen wij u een passende aanbieding doen.

VRAAG EEN OFFERTE
235
Websites
571
Projecten
841
Programma's
430
Cliënten
95
Graphic Designs

Wie Bent U Eigenljk??

Een website hebben en gevonden worden zijn twee verschillende zaken. Door middel van website optimalisatie zorgen wij voor een betere vindbaarheid van uw website in de natuurlijke zoekresultaten van Google. Dankzij betere posities en daardoor een goede vindbaarheid in de zoekresultaten voor zoektermen waarop u gevonden wilt worden. Website optimalisatie zorgt voor omzet!

Keyword Analyse0

Concurrentie Onderzoek0

Website Optimalisatie0

Link Management0