Trendy Bed & Breakfast Alentejo

Client
Fonneke de Jong 
Datum
December 2019
Verricht werk
Webdesign, branding, logo

Opdracht

Trendy Bed & Breakfast Alentejo had een nieuwe website nodig om hun luxe kamers te promoten en boekingen te kunnen beheren. De website is voor zowel de klant als de bezoekers, snel en effectief en werkt uiteraard uitstekend op alle apparaten, inclusief mobiele telefoons en tablets / Ipads. Ook hebben wij het logo mogen ontwerpen.

Resultaat

Omdat de site veel verschillende informatie over de regio, het land en de Trendy Luxe kamers moest bevatten,  is de website ruim en uitnodigend opgezet om uitnodigend alle belangrijke informatie aan de bezoeker te presenteren. We hebben een indeling met kolommen gebruikt om teksten en afbeeldingen duidelijk te presenteren. De boekingsfunctie op de site is belangrijk voor onze klant en de bezoekers, die via een reserveringspagina een boekings kunnen maken via de site. Ook worden alle kalenders automatisch bijgewerkt en via Ical-synchronisatie gedeeld met boekingsites als Booking.com en Airbnb. Uiteraard kan de klant alles zelf beheren en aanpassen via de backend van de website.

Maar ook

De site is ook geoptimaliseerd voor relevante zoekwoorden (SEO) om elke dag voldoende verkeer naar de site te genereren. Sinds de lancering van de website hebben veel vakantiegangers de Trendy B&B al online gevonden en blijft het aantal klanten groeien. 

Website Optimalisatie

Google Pagespeed
Mobile / Desktop: 100/100
GT Metrix
Pagespeed/Yslow: 100/100
Pingdom
Performance/Loadtime: 99/228 ms