Project

Wim Motors Academy wil mensen en (motor)rijders over de hele wereld aantrekken om te trainen en oefenen op hun faciliteit in Portugal. Wat we willen bereiken is een website die mensen enthousiast maakt en beweegt een rit te boeken.

De oplossing

Omdat Wim Motors Academy een jong en fris bedrijf is met enorm veel enthousiasme en passie voor wat ze doen, wilden we een modern en hedendaags ontwerp maken. De site is gebouwd met behulp van een CMS waarmee WMA hun eigen website-inhoud kan beheren en nieuwe evenementen kan toevoegen. Omdat WMA veel publiceert via haar drukbezochte facebookpagina hebben we in de website een facebook news-carrousel toegevoegd, waarin de laatste posts van Facebook automatisch worden weergegeven.

Het resultaat

Met behulp van prachtige afbeeldfingen en een kleurenschema die de sfeer van het beeldmerk weerspiegelt, hebben we een heldere en krachtige website gemaakt om dit nieuwe bedrijf in de spotlights te zetten. De website is ook volledig responsive hetgeen zorgt voor correcte weergave op elk apparaat.

Wij horen graag van uw activiteiten en bieden onze ideeën aan.

24/7 SUPPORT