Alentejo Webdesign
Alentejo Webdesign

Portfolio

Van Idee tot Website...

Alentejo Webdesign bouwt en ontwerpt websites & apps en biedt creatieve betaalbare oplossingen op basis van WordPress. We bouwen mobielvriendelijke en responsive, voor snelheid geoptimaliseerde websites die de beste gebruikerservaring bieden.

FEATURED PROJECT

TRENDY B&B

WEBDESIGN & BRANDING
ZIE PROJECT

Ons Werk

We zijn trots op de ruim 200 websites die we hebben gebouwd. Hieronder een kleine greep uit ons portfolio. Geen standaard templates, maar flexibele frameworks die we een passende uitstraling geven voor jouw bedrijf!

Bollard Accountants

Bollard accountants is een jong en modern accountantsbedrijf, gevestigd in Den Haag en heeft zich ondermeer gespecialiseerd in de medische sector. Omdat hun website sterk verouderd was mochten wij aan de slag om een nieuwe, moderne online look te creeren. Daarnaast hebben wij een online benchmark ontwikkeld en het verzenden van hun maandelijkse nieuwsbrieven geautomatiseerd.
BEZOEK WEBSITE ->

Verwijderingsverzoek.com

Googlen is een tweede natuur geworden. U gaat solliciteren, nieuwe relaties ontmoeten of een potentiele klant ontmoeten. De kans dat u wordt gegoogled is groot. Maar wat als uw online reputatie slecht is? De oprichter van verwijderingsverzoek, mr. Nick Voorbach staat mensen graag juridisch bij. Met de ontwikkeling van deze website hopen wij bij te dragen aan de bekendheid van deze juridische dienst. Ook hebben wij een quickscan ontwikkeld waarmee bezoekers snel en eenvoudig hun  rechtspositie m.b.t. (ongewenste) zoekresultaten kunnen bepalen.
BEZOEK WEBSITE ->

Tandprotetische Praktijk Westland

TPP Westland biedt producten en diensten aan op het gebied van tandprotheses en is eigendom van tandprotheticus Marcel Leijenhorst. We hebben het genoegen gehad om zijn nieuwe bedrijf van een logo en website te voorzien. Om de website in de drukke (online) medische wereld te onderscheiden, hebben we gekozen voor wat meer expliciete kleuren, dan de door de meeste collega´s gebruikte standaard blauwe kleuren.
BEZOEK WEBSITE ->

Ellis Real Estate Portugal

Ellis Real Estate Portugal is een makelaar, gevestigd in Portugal. De website werd ontwikkeld met een goede balans tussen vorm en functie. Grote afbeeldingen en optimale zoekfilters maken dat de gebruiker eenvoudig de perfecte woning kan vinden, terwijl de klant, Ellis Reichelt, ook in staat wordt gesteld het aanbod te beheren en nieuwe objecten toe toe voegen.
BEZOEK WEBSITE ->

Luxclube Airpoirt Transfers

Pedro Nunes biedt luxe chauffeursdiensten/airport transfers aan in Portugal naar elke door de klant gewenste locatie. Met de nieuwe website kunnen klanten met slechts enkele klikken online een taxi boeken. Het systeem berekend afstand en prijs op basis  van het aantal personen en soort auto.  Wij hebben het gehele proces geautomatiseerd,
BEZOEK WEBSITE ->

Wilt u meer van ons werk zien?

De hierboven getoonde projecten zijn slechts een kleine greep uit ons portfolio. Als je meer wilt zien, neem dan contact met ons op en we sturen je graag een paar links naar meer voorbeelden.

Laten we uw project bespreken!

We maken mooie, betaalbare websites voor onze klanten - en zouden graag met u willen praten om uw idee, uw doelen te bespreken en uiteraard wat we voor u daarin kunnen betekenen.

We Value Every Client!

Tell us more about what you want to accomplish. We help you think of possible solutions in an ever-changing digital world. 

info@alentejowebdesign.nl

Made with
in Portugal
crossmenu-circle linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram